Pieni säädettävä työpöytä pieneen tilaan kotiin

445,00 468,00 

Sähkösäätöinen pieni työpöytä mahtuu pieneen tilaan ja mahdollistaa vaihtelevan työasennon seisten tai istuen.

Kuvaus

Pieni säädettävä työpöytä tietokonepöytä mahtuu pieneen tilaan ja on siten erittäin käytännöllinen kirjoituspöytä työpöytä kotiin etätyö kotitoimistoon. Sähkösäätöisessä työpöydässä on pitkä korkeudensäätövara 62 – 127 cm, joten tämä pieni säädettävä työpöytä sopii kaiken kokoisille käyttäjille. Sähkösäätöinen pieni työpöytä on helppo säätää napin painalluksella seisomakorkeuteen tai perinteisen työtuolin istumakorkeudelle. Säädettävä työpöytä toimii erinomaisesti myös satulatuolin kanssa, koska satulatuolilla istutaan korkeammalla kuin perinteisellä työtuolilla. Vaihteleva työasento on parasta ergonomiaa.

Voit tilata myös pelkän rungon, jos haluat kiinnittää siihen oman kansilevyn. Tähän runkoon voi asentaa enintään 80 cm levyisen ja 60 cm syvyisen kansilevyn tai sitä pienemmän, jolloin on juuri sinun tarpeeseen sopivan kokoinen pieni työpöytä. Kansilevy kiinitetään porautuvilla puuruveilla akkuporakone ruuvinvääntimellä. Moottorin nostovoima on 50kg. Kasaamiseen tarvitset työkaluksi lisäksi kuusiokoloavaimen, jolla kiinität moottoripilarin alaosan jalkavasteeseen ja yläreunan kiinnikeraudat. Voit itse valita mille kohtaa kiinnität korkeudensäädön ohjainpainikkeen. Oikeakätiselle usemmiten luontevin paikka on kansilevyn oikeassa etureunassa. Laita virtajohdon pistoke sopivan lähelle ettei virtajohto kiristy liikaa pöytää nostaessa. Pieni työpöytä on helppo ja nopea koota käyttöön.

pieni säädettävä työpöytä pieeneen tilaan kirjoituspöytä

Sen lisäksi, että tämä pieni säädettävä työpöytä kotiin mahtuu pieneen tilaan on tärkeää huomioida jalustan H mallinen rakenne. Sen ansiosta tuolilla pääsee riittävän lähelle työpöytää. Markkinoilla moni muu toisenlainen pieni työpöytä on varustettu neliömallisella lattiaa vasten olevalla tukijalalla. Niissä toisenlaisissa ei tuolilla välttämättä pääse riittävän lähelle työpöytää. Siksi kannattaa mieluummin valita tämä paremmin muotoiltu laadukas Suomessa valmistettu kirjoituspöytä tietokonepöytä.

Pieni säädettävä työpöytä on hyvä investointi omaan terveyteen

Pieni työpöytä on melko edullinen hankinta ja tarpeellinen monille etätyön ollessa varsin yleistä nykyään. Asunnoissa neliöt kuitenkin ovat rajallisia ja aina ei ole tilaa isolle työpöydälle. Siksi tämä pieni työpöytä kirjoituspöytä on hyvä ratkaisu saada mahtumaan työpöytä pieneen tilaan.

Jos sinulla on tarve saada hieman isompi työpöytä pieneen tilaan niin seuraava koko on Pauner 1J sähkösäätöinen työpöytä.

Suomalainen Pauner oy on kehittänyt ja myynyt laadukkaita työergonomia tuotteita jo vuodesta 2000. Meiltä saatavilla laaja valikoima laadukkaita työpöytiä. Valikoimassa on muun muassa pieni kirjoituspöytä ja pieni tietokonepöytä sekä myös isompia sähkösäätöisiä työpöytiä. Lisätietoa näet Pauner nettisivulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...