Säädettävä pelipöytä työpöytä pelaamiseen

399,00 549,00 

Sähköisesti korkeussäädettävä pelipöytä mahdollistaa vaihtelevan ergonomisen työasennon ja auttaa siten huipputuloksiin pelaamisessa.

Poista

Kuvaus

Säädettävä pelipöytä työpöytä pelaamiseen on tärkeä varuste pelisessioiden kestäessä pitkiä aikoja. Pitkäaikaisen istumisen on todettu lisäävän riskiä moniin sairauksiin. Sähköinen pelipöytä mahdollistaa napin painalluksella korkeuden säätämisen välillä seisontakorkeuteen. Tällöin keho saa tarvittavaa vaihtelua ja energiatasot lisääntyy. Näin pystyt paremmin keskittymään pelaamiseen ja se auttaa pääsemään parempiin pelituloksiin. Pauner säädettävä pelipöytä on varustettu pitkällä korkeudensäätövaralla 62-127cm, joten tietokone pelipöytä soveltuu kaiken pituisille käyttäjille. Tietokonepelien pelaamisen monet aloittaa jo murrosiässä, jolloin monet kasvavat pituutta nopeasti. Siksi riittävän pitkä korkeudensäätövara on tärkää. Työpöytä pelaamiseen on useita vuosia hyödyllinen ja sitä voi opiskeluiden jälkeen käyttää myös etätyöhön kotitoimistossa. Useiden vuosien käyttöaika huomioiden säädettävä pelipöytä on yhtä vuotta kohden varsin pieni hankinta verrattuna esimerkiksi kalliiden pelitietokoneiden hankintaan. Ja työpöytä pelaamiseen on ennen kaikkea sijoitus terveyden ylläpitoon. Kun jo murrosiässä tottuu käyttämään ergonomisesti säädettävä työpöytää, niin suurella todennäköisyydellä myös työelämässä tulevaisuudessa osaa kiinnittää huomiota ergonomiaan ja terveyden ylläpitoon.

Säädettävä pelipöytä myös ammattipelaajille

Tietokonepelien ammattipelaaminen lisääntyy kiihtyvää vauhtia. Kun kilpailu on kovaa ja panokset suuria, niin myös työvälineiden on oltava parhaita mahdollisia. Hyvä ergonominen tietokone pelipöytä auttaa ammattipelaajan pitämään kehon kunnossa, koska liiallinen istuminen altistaa muun muassa selkäkivuille ja lisää riskiä jopa diabetekseen. Hyvä ergonominen vaihteleva peliasento antaa lisää energiaa ja auttaa keskittymään parempiin pelituloksiin.

säädettävä pelipöytä tietokonepöytä pelaamiseen

 

Pelipöytä kansilevyyn on saatavilla viisi värivaihtoehtoa ja kolme eri kokoa. Valkoinen väri on normaalisti varastohyllyssä heti toimitukseen. Muut värit tehdään tilaustyönä, jolloin toimitusaika on pari viikkoa. Voit tilata myös pelkän rungon ja kiinnittää siihen oman kansilevysi tavallisesta pöydästä. Kansilevy kiinnitetään runkoon porautuvilla puuruuveilla, joiden kiinnitys sujuvinta akkuporakone ruuvivääntimellä. Rungon kokoamiseen tarvitset työkaluksi kuusiokoloavaimen.

säädettävä pelipöytä pc tietokone pelipoydat

Molemmissa jalkapilareissa on laadukas hiljaisella äänellä toimiva varmatoiminen 50kg nostovoiman moottori eli pöydän nostovoima on 100kg. Metallirunko on tukeva eikä huoju. Rungon metallirakenteet on valmistettu Suomessa. Takuuaika on viisi vuotta. Jos pöydällä on painavaa, niin tarvittaessa saatavilla myös isomman 2 x 80kg eli 160 kg nostovoiman runko.

Voit tilata tietokone pelipöytä lisävarusteeksi muistipaikkaohjaimen, joka mahdollistaa liittämisen puhelimeen bluetoothilla. Silloin voit myös puhelinsovelluksella säätää pöydän korkeutta ja asettaa muistutuksia korkeudensäädöstä. Sähköinen pelipöytä ja satulatuoli sopivat hyvin käyttöön yhdessä, koska satulatuolilla istutaan korkeammalla kuin tavallisella tuolilla.

Pauner oy on Suomalainen vuodesta 2000 toiminut työpiste-ergonomian kehittäjä ja myyntiyhtiö. Lisätietoa valikoimastamme nettisivullamme >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.