Sähköpöytä etätyö tietokonepöytä työpöytä kotiin

299,00 367,00 

Pieni sähköpöytä 110 x 65 cm kansilevyllä on kompakti etätyö työpöytä kotiin. Nyt saat sen erittäin edulliseen tarjoushintaan.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Sähköpöytä 110×65 cm kansilevyllä mahtuu pieneen tilaan ja on erittäin edullinen sähkösäätöinen työpöytä kotiin. Etätyö kotitoimistossa sujuu hyvin, kun käytössä on sähkösäädettävä tietokonepöytä. Aikaisemmin sähköpöytä 120×60 cm kokoisella kannella oli suosittu työpöytä kotiin, mutta tämä uusi 110 x 65 cm kansilevykoko on käytännöllisemmän kokoinen työpöytä kotiin. Korkeudensäätövara on lattiasta kansilevyn yläreunaan mitattuna 73,5 – 123 cm eli korkeudensäätövara riittää seisomatyöpisteeksi alle 187 cm pituisille. Yli 187 cm pituisille käyttäjille kannattaa tilata pidemmällä korkeudensäätövaralla varustettu pöytä.

Tilaa nyt sähköpöytä tietokonepöytä työpöytä kotiin ja etätyö sujuu

sähköpöytä etätyö tietokonepöytä työpöytä kotiin

Toimitukseen sisältyy neljällä muistipaikalla varustettu ohjain. Se on käytännöllinen varuste, kun voit tallentaa muistipaikoille korkeudet esimerkiksi sinulle sopivalle seisomakorkeudelle, istumakorkeudelle ja satulatuolilla istumisen korkeudelle. Jos samaa työpöytää käyttää eri käyttäjät, niin silloin jokainen voi säätää oman seisomakorkeuden muistipaikalle. Tällöin pöytä säätyy tallennettuun korkeuteen, kun painaa muistipaikan numeronappia. Korkeuden voi säätää helposti myös ylös alas napeilla, joten muistipaikkoja ei tarvitse käyttää, jos ei halua.

sähköpöytä etätyö tietokonepöytä ohjain

Jos haluat käyttää nykyistä kansilevyäsi, niin voit tilata pelkän rungon. Kansilevy voi olla 110 – 180 cm levyinen ja syvyydeltään 60 – 80 cm. Tässä rungossa on kaksi 50 kg nostovoiman moottoria eli rungon nostovoima on 100 kg. Tämä edullinen sähköpöytä kotiin runko on ensisijaisesti tarkoitettu pienelle kansilevylle ja vakio 110×65 cm kansilevy on suositus. Tähän runkoon on mahdollista asentaa kansilevy, joka on leveydeltään 110 – 180 cm ja syvyydeltään 65 – 80 cm.  Lattiaa vasten olevien jalkavasteiden syvyys on 70 cm ja leveys 75 mm. Jos sinulla tarve saada isompi sähköpöytä kotiin, niin silloin hyvä työpöytä kotiin on esimerkiksi Pauner 2JK tai kulmamallinen kolmijalkainen sähköpöytä.

sähköpöytä runko työpöytä kotiin

Tämän edullisen 110×65 sähköpöytä mallin takuuaika on 2 vuotta. Muut Pauner sähköpöydät saat 5 vuoden takuulla, koska niissä on eri valmistajan moottorit kuin tässä 110×65 mallissa.

Etätyö kotitoimistolla on nykyään tietotyöläisille varsin yleinen työn teon muoto. Ja miksipä ei, kun hyvillä yhteyksillä varustettu tietotekniikka siihen mahdollisuuden tarjoaa. Monilla kuitenkin kotitoimiston ergonomia ei vielä ole yhtä hyvä kuin on työpaikan toimistolla. Etätyöpisteen ergonomia kannattaa laittaa kuntoon ettei etätyöstä aiheutuisi selkäkipuja tai hartiaseudun kipuja. Jos etätyöpiste on sohvalla tai keittiön pöydällä, jonka korkeutta ei pysty säätämään, niin muutaman päivän etätyöskentelyn jälkeen saattaa paikat kipeytyä. Siksi kannattaa hankkia sähköpöytä kotiin. 110 x 65 cm kokoinen kansilevy on riittävän iso etätyö tietokonepöytä ja siihen mahtuu myös papereita sekä tarvikkeita. Pienen koon ansiosta se mahtuu kuitenkin useimpiin asuntoihin vaikkei olisi erillistä työhuonetta. Hinta on nyt erittäin edullinen. Eli tämä on kaikinpuolin loistava työpöytä kotiin.

Sähköpöytä on helppo kasata käyttöön

Toimitus tulee paketissa osina. Se on helppo kasata käyttöön. Kansilevyn ruuvien kiinnitys onnistuu helpoiten akkuporakone ruuvivääntimellä. Ohjainboxi pitää kiinnittää kanteen siten, ettei se pääse heilumaan sillä ohjainboxissa on sensorit, jotka turvallisuussyistä pysäyttää säätymisen pienestäkin liikahduksesta. Ohjainboxilta lähtevä virtajohto kannattaa kiinnittää runkoon esimerkiksi nippusiteellä tai johtopidikkeellä ettei virtajohto pääse löystymään tai irtoamaan käytössä. Ennen ensimmäistä käyttökertaa resetoi sähköpöytä painamalla nuoli alas napilla ala-asentoon ja pidä nuoli alas nappia painettuna 10 sekuntia. Sen jälkeen pöytä käy 1cm alempana ja piippaa, jolloin resetointi nollaus on tapahtunut ja sähköpöytä on käyttövalmis.

Sähköpöytä kasausohje PDF >>

Paunerin sähköpöydät malliston muita vaihtoehtoja näet nettisivullamme >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...