Sähköpöytä kulma säädettävä työpöytä 180x180cm tietokonepöytä

1 130,00 

Sähköpöytä kulma mallinen säädettävä työpöytä kulmasähköpöytä on hyvä ratkaisu silloin, kun halutaan iso työpöytä, jossa on laskutilaa molemmilla puolilla. Kansilevyn koko on 180 x 180 cm .

  • Korkeudensäätövara 70,5 cm – 120,5 cm, joka riittää hyvin alle 186 pituiselle
  • Laadukkaat hiljaiset moottorit hyvällä nostovoimalla 80 kg per moottori eli 160 kg pöydän nostovoima
  • Takuuaika 5 vuotta
  • Toimitusaika n. kaksi viikkoa
  • Toimitustapa postin rullakko perille tuotuna

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Sähköpöytä kulma on suosittu säädettävä työpöytä tietokonepöytä kulmasähköpöytä käyttäjille, jotka haluavat ison työpöydän, jossa on laskutilaa papereille. Esimerkiksi insinööritoimistoissa usein käsitellään rakennepiirustus papereita, joille tarvitsee olla riitävästi laskutyötilaa.

Tämä 3J rungon korkeudensäätövara on tarkoitettu alle 186cm pituisille käyttäjille. Jos käyttäjän pituus on yli 186cm, niin sitten kannattaa valita pidemmällä korkeudensäätövaralla varustettu runko >>

Säädettävä työpöytä 3J rungon mitat näet alla:

sähköpöytä kulma säädettävä työpöytä 3J

Sähköpöytä kulma säädettävä työpöytä rungon rakenne on erittäin tukeva, joten pöytä ei huoju eikä keinu. Alla kuvasta näet miten sähköpöytä kulma tietokonepöytä osat kootaan:

tietokonepöytä säädettävä työpöyät kulma

Alla näkyvä video näyttää miten kolmijalkainen sähköpöytä kulma kootaan. Videossa runko vaihdetaan vanhaan tietokonepöytä kansilevyyn, mutta tähän nettikauppa tilaukseen sisältyy myös kansilevy, joka lasketaan valmiiksi kootun rungon päälle. Kansilevyn kiinnitetään runkoon porautuvilla puuruuveilla. Työkaluna niiden kiinnittämiseen kannattaa käyttää akkuporakone ruuviväännintä. Lisäksi rungon kokoamiseen työkaluksi tarvitaan kuusiokoloavain koko M6.

Tietokonepöytä toimiston tärkeimpiä kalusteita. Käyttötarpeet vaihtelevat eri ammattiryhmillä ja myös käyttäjien käyttötottumukset ovat erilasia. Luonnollisesti myös toimistohuoneen mitat vaikuttaa millainen on oikeanlainen työpöytä. Sähköpöytä kulma 180x180cm kokoisella kansilevyllä on riittävän iso, koska siinä on laskutilaa molemmin puolin. Useimpiin toimistohuoneisiin mahtuu tämä 180×180 cm kokoinen kansilevy.

Säädettävä työpöytä sähköpöytä kulma auttaa ylläpitämään terveyttä

Säädettävä työpöytä sähköpöytä on nykyään suosittu tietokonepöytä, koska runsaan istumisen on tutkimuksissa todettu lisäävän riskiä moniin sairauksiin. Tämän vuoksi Sosiaali- ja Terveysministeriö on julkaissut kansalliset suosituksen istumisen vähentämiseen. Siinä julkaisussa on mainittu tutkimuksiin pohjautuen päivittäisen runsaan ja yhtäjaksoisen istumisen olevan yhteydessä kohonneeseen kuolemanriskiin, sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksiin, 2-tyypin diabetekseen, depressioon, syöpäsairauksiin, hengityselimistön sairauksiin sekä tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin.

Tämän vuoksi ehdottomasti kannattaa ottaa käytön säädettävä työpöytä sähköpöytä, joka vähentää istumisen tarvetta toimistotyössä, kun voit helposti säätönappia painamalla säätää työpöydän ylös seisomapöytä asentoon ja välillä alas perus tietokonepöytä korkeuteen. Vaihteleva työasento on parasta ergonomiaa. Eli seuraavaa työasento on aina se paras.

Pauner sähköpöydät ovat erittäin laadukkaita. Tärkeitä ominaisuuksia ovat korkealaatuiset moottorit, jotka säätyvät varmatoimisesti, nopeasti hiljaisella äänellä. Paunerin sähköpöytärungoissa käytettävät moottorit on suunniteltu Euroopassa ja suurin osa osista myös valmistettu Euroopassa. Moottoreilla on viiden vuoden takuuaika. Rungon putkirakenteet on valmistettu Suomessa. Rungolle tärkeä ominaisuus on, että se on tukeva eikä huojut tai keinu. Lisätietoa näet myös pauner.fi sivulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...