Sähköpöytä jalat 2JK Pau kulma

498,00 

Sähköpöytä jalat 2JK Pau sopii kulmamalliseen kansilevyyn. Sen pidempi sivu vois ola 140 – 200 cm pituinen ja toinen sivu 120 cm. Korkeudensäätövara riittää alle 186 cm pituiselle käyttäjälle. Sähköpöytä jalat on helppo keino päivittää tavallisesta työpöydästä nykyaikainen sähköpöytä. Voit hyödyntää nykyisen työpöytäsi kansilevyn. Näin säästät kustannuksia, kun sinun tarvitsee hankia ainoastaan sähköpöydän jalat. Koko kansilevyn tulee olla samalla tasolla. Aikaisemmin on käytetty työpöytiä, jossa monitoritaso on ollut alas laskettuna. Niissä pöydissä pitää monitoritaso lukita samalla korkeustasolle, kun muukin pöytätaso, jotta sähköpöydän jalat voi asentaa. Alaslasketun monitoritason lukitsemiseen samalla tasolle on saatavilla reikälevyrautoja, jotka kiinnitetään kansilevyn alle sauman kohdalle.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Sähköpöytä jalat 2JK Pau toisen päädyn lattiaa vasten oleva jalkavaste on isompi 83cm kuin toisen päädyn vakiokokoinen 63cm jalkavaste. Tämän rakenteen ansiosta sähköpöytä on tukeva vaikka on iso kulmamallinen kansilevy. Se voi olla toisesta sivulta 120 cm ja toiselta sivulta 140 – 200 cm pituinen.  Tarvittaessa saatavilla on myös pidemmät runkoputket, jolloin pidempi sivu voi olla 220 cm. Jos tarvitset normaalia pidemmät runkoputket, niin laita siitä maininta tilauksen huomautuksiin tai lähetä siitä sähköpostilla tieto meille.

Kulmamallinen työpöytä on käytännöllinen monille ja kulmamallisia kansilevyjä on jo paljon käytössä monissa tavallisissa työpöydissä.

Sähköpöytä jalat 2JK Pau kulma ovat erittäin laadukkaat

Sähköpöydät ovat nykyään erittäin suosittuja ja markkinoilla on tarjolla monenlaisia erilaisia vaihtoehtoja. Kun valitset sähköpöytää, niin tärkeää on kiinnittää huomiota moottereiden laatuun. Tässä Paunerin toimittamassa mallissa on erittäin laadukkaat moottorit, joissa on erittäin hyvä nostovoima 80 kg per moottori. Molemmissa jaloissa on moottori, joten nostovoima on 160 kg per pöytä. On tärkeää huomoida, että markkinoilla on tarjolla myös vain yhdellä moottorilla varustettuja sähköpöytiä. Jos on vain yksi moottori, niin on riskinä, että se ei nosta tasaisesti ja jumittuu. Siksi kannattaa ehdottomasti valita tällainen kahdella laadukkaalla moottorilla varustettu malli, joka säätyy tasaisesti ja varmatoimisesti erittäin hiljaisella äänellä. Takuuaika on viisi vuotta. Tärkeää on kiinnittää huomiota myös siihen, että pöydän tulee olla tukeva eikä keinuva ja huojuva. Tässä rungossa on Suomessa valmistetut jämäkät runkoputket, joten tämä on erittäin tukeva vankkarakenteinen runko. Toimitukseen sisältyy kaikki tarvittava ja hyvät ohjeistukset kokoamiseen. Lisävarusteeksi on saatavilla myös neljällä muistipaikalla varustettu muistipaikkaohjain, jonka pystyy bluetootilla liittämään puhelimeen. Älypuhelimeen saatavalla sovelluksella pystyy halutessaan säätämään pöytää myös puhelimen näytöltä ja sovelluksella saa halutessaan käyttöön myös muistutustoiminnot työasennon vaihteluun.

Tähän sähköpöytä jalat 2JK kulma malliin on saatavilla kansilevyksi nettikaupastamme työpöydän kansilevy kulma 120x180cm.

Jos haluat eri kokoisen kansilevyn, niin kannattaa kysyä siitä joko sähköpostitse kauppa (at) pauner.fi

Jos käyttäjä on pidempi kuin 186cm, niin silloin kannattaa valita pidemmällä korkeudensäätövaralla varustetut 2JK Plus sähköpöytä jalat.

Lisätietoa sähköpöytä jalat malleista näet myös pauner.fi sähköpöytä esittelysivulta >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...