Työpöytäkaappi sähköpöytä etätyö työpiste pieneen tilaan

1 970,00 

Työpöytäkaappi sähköpöytä on uudenlainen sähköisesti korkeussäädettävä ergonominen työpöytä pieneen tilaan. Työpäivän jälkeen voit sulkea ovet jolloin työpiste on siististi piilossa kaapissa ja työt aloittaessa ovet avaamalla saat helposti työpisteen käyttöön.

Kuvaus

Työpöytäkaappi pieni sähköpöytä on Paunerin kehittämä ja Suomessa valmistama uutuustuote. Se on käytännöllinen etätyöpiste pieneen tilaan. Avattavat ovet liukuvat kaapin sivuille ja sen ansiosta työpöytäkaappi mahtuu pieneen tilaan vaikkapa olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

Kun teet etätöitä kotona, niin saat helposti ovet sulkemalla työvälineet siististi piiloon ja tällöin pääset vapaa-ajalla kotona helppommin irtaantumaan työasioista.  Suomessa Design muotoiltu Työpöytäkaappi on suljettuna tyylikkään näköinen.

pieni työpiste olohuoneeseen tai makuuhuoneesen

Klaffipöytä mallinen taittuva klaffi työpöytä kansilevy mahdollistaa sen, että kaappi menee suljettuna pieneen tilaan. Työpöytäkaappi on suljettuna vain 45 cm syvyinen. Jalustaosan syvyysmitta pyörien kohdalta on 52 cm. Kaapin leveys on 95 cm ja korkeus 136 cm.

klaffipöytä klaffi työpöytä

Klaffipöytä kansilevy on helppo lukita suoraksi kääntämällä kansilevyn alla olevat tukiraudat suoraksi.

klaffipöytä työpöytä

Työpöytäkaappiin mahtuu työvälineesi säilytykseen. Voit laittaa kaappiin tietokoneesi lisäksi repun työpistematon ja aktiivituolin. Ovet sulkemalla saat ne siististi piiloon.

työpiste kaapissa piilotettava työpiste

Työpöytäkaappi toimitetaan käyttövalmiiksi koottuna postin rullakossa.

Työpöytäkaappi (TM) on Pauner oy:lle rekisteröity aputoiminimi ja tavaramerkki. Pauner oy omistaa työpöytäkaapin yhteisömalli oikeudet Euroopan Unionin maissa, rekisteröintinumero 008674261-0001.

Laadukkaista Pauner tuotteista tietoa näet myös Pauner nettisivulla >>