Pieni sähköpöytä pyörillä yksijalkainen sähköpöytä

(4 tuotearviota)

532,00 563,00 

Pieni sähköpöytä pyörillä mahtuu pieneen tilaan ja tarjoaa näin tehokasta tilankäyttöä. Yksijalkainen pieni sähköpöytä sopii hyvin kotitoimistoon tai työpaikalle.
Rungon värivaihtoehdot ovat harmaa tai valkoinen.
Kansilevyn koko vaihtoehtoja ovat 80x60cm tai 100x70cm.
Valkoinen 80x60cm kansilevy on yleensä varastotuotteena heti toimitukseen. Isompi 100x70cm koko ja muut värit tehdään tilausten mukaan, jolloin toimitusaika on n. kaksi viikkoa. Kansilevyn värivaihtoehdot ovat valkoinen, vaalean harmaaa, grafiitin harmaa, tammi ja musta.
Voidaan toimittaa joko pyörillä varustettuna, jolloin helppo liikutella tai tassuilla, kun halutaan pitää pöytä paikoillaan.

Pitkä korkeudensäätövara 57-123 cm tassuilla ja pyörillä varustettuna 62-128cm, joten sopii kaiken pituisille käyttäjille.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Yksijalkainen sähköpöytä pyörillä on käytännöllinen pieni sähköpöytä monenlaisiin käyttökohteisiin. Se on hyvä sähköpöytä kotiin tai työpaikalle.

Pieni sähköpöytä pyörillä

Pieni sähköpöytä voidaan varustaa joko pyörillä, jolloin sitä on helppo liikutella. Pyöriä on kuusi, joten sähköpöytä pyörillä varustettuna liikkuu kevyesti ja on tukeva. Pyöristä kaksi etummaista on helppo lukita painamalla lukitusklipsi alas, jolloin yksijalkainen sähköpöytä pysyy hyvin paikoillaan. Ja lukitusnuppi on helppo avata, kun haluat siirtää työpöytää. Vaihtoehtoisesti voit valita pyörien sijaan varusteeksi tassut, jotka on hyvät käyttökohteessa, jossa haluat pitää sähköpöydän paikoillaan. Jalusta on vahvaa kestävää metallia. Myös yläosa on vahvaa metallia. Moottori on erittäin laadukas ja säätyy hiljaisella äänellä. Moottorin nostovoima on 70 kg. Takuuaika viisi vuotta.

pieni sähköpöytä pyörillä mitat

Kotitoimistossa yksijalkainen sähköpöytä mahdollistaa tehokkaan tilankäytön. 60x80cm kokoiselle kansilevylle mahtuu hyvin kannettava tietokone ja hiiri vierelle. Isommalla 100x70cm kokoisella kansilevyllä pöydälle jää jo laskutilaa papereillekin. Kansilevyn värivaihtoehdot näet alla:

pieni sähköpöytä pyörillä työpöytä kansilevy

 

Valkoinen 80 x 60 cm kokoinen kansilevy on normaalisti varastotuotteena heti toimitukseen. Muiden värien ja isomman kokoisen 100 x 70 cm kansilevyn toimitusaika n. kaksi viikkoa.

Pieni sähköpöytä pyörillä on myös hyvä sähköpöytä kotiin

Pieni sähköpöytä on hyvä hankinta myös kotiin lapselle. Yli seitsemän tunnin päivittäinen istuminen on tutkimuksissa todettu lisäävän riskiä moneen sairauteeen. Lapset istuvat koulussa monta tuntia oppitunneilla ja koulun jälkeen nykyään monet istuvat tietokoneen äärellä pelaten. Sähköpöytä mahdollistaa istumisen vähentämisen, kun välillä voi tietokoneellakin pelata seisten. Sähköpöydän korkeudensäätö on helppoa  säätönappia painamalla. Yksijalkainen sähköpöytä on varustettu törmäyssuoja turvakatkaisu toiminnolla. Eli korkeudensäätö pysähtyy, jos kansilevy osuu johonkin korkeutta säätäessä. Kun este on poistettu, niin säätöä voi jatkaa. Eli tämä on turvallinen hyvä sähköpöytä kotiin. Sekä myös työpaikalle.

Yksijalkainen sähköpöytä pyörillä on sopivan pieni sähköpöytä, joka mahtuu pieneenkin työhuoneeseen, mutta on kuitenkin riittävän iso moniin käyttökohteisiin. Kevyesti liikkuva pieni sähköpöytä on helppo välillä siirtää vaikka toiseen huoneeseen.

Tilauksen toimitus tulee osissa, joista helppo koota käyttöön. Kansilevyn kiinitysruuvit sujuvinta kiinnittää akkuporakoneruuvinvääntimellä. Jalustaosa kiinnitetään pilariin neljällä kuusiokoloruuvilla. Toimitus pakettu kolmeen pakettiin, joten toimitus tulee sujuvasti perille asti myös kotiosoitteeseen.

Lisävarusteeksi on tarvittaessa saatavilla myös akkusarja, jolloin käyttö mahdollista myös silloin, jos ei ole mahdollista virtapistoketta liittää. Akkusarja lisävarusteesta voit tarvittaessa kysyä lisätietoa sähköpostitse kauppa (at) pauner.fi

Pauner sähköpöydät ovat erittäin laadukkaita. Lisäinfoa näet myös pauner.fi nettisivulta.

4 arviota tuotteelle Pieni sähköpöytä pyörillä yksijalkainen sähköpöytä

 1. Tarja

  Hyvin toimii. Fiksattu pöytälevy on juuri sopivan kokoinen tarpeisiini.

 2. Sami L.

  Kestävä ja jämäkkä pöytä, moottori jaksaa nostaa painavankin setin. Suosittelen lämpimästi.

 3. Anu K.

  Käytän pöytää joka päivä ja se on osoittautunut tosi hyväksi. Korkeussäätö toimii hyvin ja koko (100 cm leveys) on juuri sopiva omiin töihini. Työjutut mahtuu pöydälle, mutta pöydälle ei keräänny ylimääräistä tavaraa. Pöytä ei vie liikaa tilaa ja harmaa on tyylikäs väri. Pöytä on painava, mutta pyörien avulla sitä on helppo siirtää. Pöytä vaikuttaa laadukkaalta. Hinta tuntui kovalta, mutta uskon pöydän olevan lopun työelämän pöytä, joten siten se on hintansa arvoinen.

 4. Kimmo Irto

  Tuleva toimiva

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.