Sähkösäädettävä työpöytä moottoroitu pöytä

630,00 650,00 

Sähkösäädettävä työpöytä sopii monentyyppisiin työtehtäviin ja mahdollistaa työn teon vaihtelevasti välillä seisten ja välillä istuen. Moottoroitu pöytä on helppokäyttöinen, koska korkeudensäätö sujuu helposti vain säätönappia painamalla ylös tai alas.

  • Korkeudensäätövara 70,5 cm – 120,5 cm, joten sopii alle 186 cm pituisille käyttäjille
  • Moottoreissa erittäin hyvä nostovoima 80 kg per moottori eli pöydän nostovoima 160 kg
  • Hiljaiset varmatoimiset moottorit, joilla 5 vuoden takuuaika
  • Valkoinen kansilevy varastuoteena heti toimitukseen. Muun väristen kansilevyjen toimitusaika n. kaksi viikkoa
  • Toimitustapa postin rullakko perille tuotuna

 

Poista

Kuvaus

Sähkösäädettävä työpöytä on kaksijalkainen ja siihen on saatavilla alla olevassa kuvassa näkyvät kansilevy koot ja värit:

sähkösäädettävä työpöytä moottoritu pöytä kansilevy

Rungon mitat ja säätövarat näkyy alla kuvassa:

moottoroitu pöytä sähkösäädettävä työpöytä runko

Jos käyttäjän pituus on yli 186cm, niin sitten kannattaa valita pidemmällä korkeudensäätövaralla sähkököpöytä >>

Video alla näyttää 3-jalkaisen rungon kokoamisen. 2-jakaisen rungon kokoaminen muuten sama, mutta ilman kolmatta jalkaa ja sivuosaa. Työkaluiksi riittää kuusiokoloavain (M6) ja kansilevyn kiinnittämiseen ruuviväännin akkuporakone.

Sähkösäädettävä työpöytä auttaa vähentämään istumista, jonka on todettu olevan terveydelle haitallista. Monia työtehtäviä tehdään yhä enemmän tietokoneen äärellä. Moottoroitu pöytä on helppo säätää välillä seisomatyöpiste korkeuteen helposti vain painamalla säätönappia. Vaihteleva työasento on parasta ergonomiaa. Myöskään liian pitkää aikaa ei kerrallaan ole hyväksi seisten työskennellä vaan välillä on hyvä myös istua. Erityisesti satutuoli ja sähkösäädettävä työpöytä ovat erinomainen työpari, koska satulatuolia käyttäessä työpöydän korkeus pitää olla jonkin verran korkeammalla kuin perinteinen työpöytä. Koska työasennon vaihtelun pitää olla helppoa ja sujuvaa, siksi on tärkeää ottaa käyttöön helppokäyttöinen moottoroitu pöytä.

Sähkösäädettävä työpöytä auttaa vähentämään istumista toimistotyössä

Istumisen kansanterveydellisiin haittavaikutuksiin herättiin muutama vuosi sitten. Tutkimuksissa havaittiin, että runsas istuminen on terveysriskinä samankaltainen kuin ylipaino tai tupakointi. On havaittu, että paljon istuville saattaa kertyä ylimääräisiä kiloja, josta voi seurata muita ongelmia mm. valtimosairauksia, 2-tyypin diabetes ja lopulta jopa ennenaikainen kuolema.

Sosiaali- ja terveysministeriön julkaisemassa istumisen vähentämisen suosituksissa ei täsmällisesti kerrota tarkkaa tuntimäärää paljonko päivittäistä istumisaikaa on liikaa, mutta on havaittu yli seitsemän tunnin päivittäisen istumisen olevan jo liikaa. Näin ollen jokaisen toimistossa työtä tekevän kannattaa hankkia sähkösäädettävä työpöytä sillä moottoroitu pöytä tarjoaa helpon ratkaisun vähentää istumista.

Viime vuosina istumatyö on paljon lisääntynyt, kun työnteko tietokoneen äärellä yhä enemmän lisääntyy. Ja monet viettävät aikaa tietokoneen äärellä istuen myös työpäivän jälkeen kotona. Tai televisiota katsoen sohvalla istuen. Sähkösäädettävä työpöytä on hyvä hankinta myös kotiin, koska monet tekevät myös töitä kotitoimistolla. Tärkeää on myös harrastaa liikuntaa toimistotyön vastapainoksi. Mutta tutkimuksissa on todettu, että edes raskas liikunta ei riitä kompensoimaan pitkä istumajaksoja. Näin ollen myös työnantajille on kannattavaa investoida moottoroitu pöytä toimistotyötä tekeville työntekijöille, jotta saadaan henkilökunnan terveyttä ylläpidettyä. Sähkösäätöinen työpöytä auttaa myös jaksamaan työssä paremmin ja näin se lisää työnteon tuloksia. Monille työpaikoille onkin jo hankittu sähköpöydät. Jos vielä jostain työpisteistä sähkösäätöinen työpöytä puuttuu, niin se kannattaa heti tilata.

Lisätietoa myös pauner.fi sivulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...