Sähköpöydän runko jalat kulma pitkä säätövara

695,00 

Sähköpöydän runko jalat Pauner 3J-plus on oikea ratkaisu silloin, kun tarvitset isomman kulmamallisen työpöydän ja käyttäjän pituus on yli 186 cm. Sähköpöydän runko Pauner 3J-plus on varustettu pitkällä korkeudensäätövaralla olevilla moottoreille. Korkeudensäätövara on 62 cm – 127 cm mitattuna 2,5 cm paksuisen kansilevyn yläreunasta lattiaan eli tämä sähköpöytä runko sopii kaiken kokoisille käyttäjille. Jos samassa työpisteessä työskentelee eri pituisia henkilöitä, niin tämä pitkällä korkeudensäätövaralla varustettu sähköpöydän runko on hyvä ratkaisu.

Tämä sähköpöydän runko on erittäin tukeva ja vahvaraketeinen. Runkoputkirakenteet valmistettu Suomessa. Korkealaatuisilla voimakkailla moottoreilla isokin kansilevy säätyy tasaisesti ja varmatoimisesti hiljaisella äänellä.

Kuvaus

Sähköpöydän runko Pauner 3J-plus on erittäin tukeva, joten sähköpöytä ei keiku työtä tehdessä. Sähköpöydän runko Pauner 3J-plus on varustettu erittäin laadukkailla moottoreilla, joilla on viiden vuoden takuu. Tämä sähköpöydän runko on varustettu kolmella karamoottorilla, joiden nostovoima on 80 kg per moottori, joten pöydän nostovoima on erittäin hyvä 240 kg,.

Sähköpöydän runko Pauner 3J-plus mallin mitoituksen näet alla olevasta kuvasta.

sähköpöydän runko jalat sähköpöytä

sähköpöydän runko jalat mitoitus kulma sähköpöytä

Sähköpöydän runko Pauner 3J-plus on helppo koota. Alla oleva kuva näyttää osien rakenteen.

"<yoastmark

Tämä video opastaa miten vaihdat sujuvasti kolmijalkaiset sähköpöydän jalat tavallisee työpöytään. Jos kansilevyn alla ei ole poikittaisia tukiputkia, niin asennus onnistuu jopa näin, ettei pöytää tarvitsee purkaa.

Viime aikoina on lehdistössäkin ollut paljon artikkeleita istumisen terveyshaitoista. Tutkimuksissa on huomattu, että seisominen vähentää haittavaikutuksia. Runsaasti seisovilla on huomattu olevan pienempi riski ennenaikaiseen kuolemaan kuin vähän seisovilla.

Pitkäkestoisen istumisen on havaittu rasittavan yksipuolisesti kehon tukirakenteita ja näin saattaa olla yhteydessä niskan ja alaselän kipuihin. Runsaalla istumisella on havaittu olevan vaikutusta myös kohonneeseen verenpaineeseen ja lisääntyneeseen veren kolesterolipitoisuuteen.

Sähköpöytä runko jalkojen vaihtaminen työpöytään auttaa ylläpitämään terveyttä

Useimmilla toimistotyötä tekevillä työtehtävät ovat enimmäkseen tietokoneella. Siksi on kehitetty työpöytään helposti sähköllä moottoroidusti säätyvät sähköpöydän jalat, jolloin voi toimistotyötä tehdä välillä myös seisten. Sähköpöytä runko jalat on mahdollista vaihtaa useimpiin tavallisten työpöytien kansilevyihin, jolloin kustannuksia säästyy, kun ei tarvitse ostaa uutta kansilevyä. Kolmijalkainen sähköpöytä kulma jalat 3J sopii isoon kulmamalliseen kansilevyyn. Sähköpöytä mahdollistaa helposti vaihtelua työasentoon ja istumisen tarve vähenee. Tärkeää on kuitenkin huomioida, että myöskään seistä ei kannata pitkää aikaa kerrallaan, koska se voi rasittaa alaselkää ja polvia.

Parasta on, kun välillä istuu satulatuolilla tai perinteisellä tuolilla ja välillä työskentelee seisten. Seisoessa on hyvä käyttää työpistemattoa, joka on pehmeä n. 2cm paksuinen matto. Pehmeän maton ansiosta seisominen on miellyttävämpää ja polviin kohdistuu vähemmän rasitusta. Satulatuoli parantaa myös ergonomiaa ja on hyvä selälle. Satulatuolilla istuessa tulee luontevasti ryhdikäs istuma-asento, joka on hyväksi selälle. Satulatuolin edellytys on, että työpöydän korkeus on jonkin verran korkeampi kuin perinteisen työpöydän korkeus. Sähköpöydän jalat on helppo säätää sopivalle korkeudelle.

Sähköpöytä kulma 3J sopii isoon kulmamalliseen työpöytään. Tilaa nyt!

Lisätietoa myös pauner.fi sivulla

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...