Sähköpöytä musta sähkötyöpöytä sähköisesti säädettävä työpöytä

630,00 650,00 

Sähköpöytä musta on tyylikkään näköinen toimistoon. Sähköpöytä rungon väri on kokonaan musta. Kansilevyn väriksi on saatavilla värivaihtoehdot; valkoinen, koivu, pyökki vaalean harmaa ja grafiitin. Jos haluat, että myös kansilevy olisi musta, niin se onnistuu mittatilaustyönä. Siitä voit kysyä lisätietoa kauppa(at)pauner.fi
Valkoinen kansilevy on useimmiten varastotuotteena heti toimitukseen. Muiden kansilevyvärien toimitusaika on n. kaksi viikkoa.
Sähköpöytä musta on varustettu vakio korkeudensäätövaralla ( 70,5 cm – 120,5 cm ) joka riittää alle 186 cm pituiselle käyttäjälle. Tämä sähköpöytä on varustettu moottoreilla, joissa on hyvä nostovoima 80 kg per moottori eli tämän kaksijalkaisen sähkötyöpöydän nostovoima on 160 kg. Moottorit säätyvät hiljaisella äänellä varmatoimisesti. Rungon väriksi voit valita musta, valkoinen tai harmaa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Alla olevasta kuvasta näet kansilevyn värivaihtoehdot, jotka saatavilla sähköpöytä musta runkoiseen:

sähköpöytä musta kansilevy

Videosta näet miten sähköpöytä musta kootaan. Videolla näkyy kolmijalkainen runko, mutta kaksijalkaisen kokoaminen on muuten samanlainen, ainoastaan kolmas jalka ja sivuosaa ei siinä ole.

Sähköisesti säädettävä työpöytä on erinomainen työväline parantamaan toimistotyöpisteen ergonomiaa. Jos ei ole ennen käyttänyt sähköisesti säädettävää työpöytää, niin saattaa aluksi tuntua vieraalta ajatukselta tehdä töitä seisten. Mutta yleensä kaikki, jotka ovat tottuneet käyttämään sähkötyöpöytää, eivät enää halua palata takaisin käyttämään tavallista työpöytää.

Viime aikoina lehdistössä on ollut artikkeleita ”istumatyö tappaa”. Se on varsin voimakas ilmaisu, mutta se perustuu ihan tutkittuihin faktoihin, että runsas istuminen lisää riskiä moniin sairauksiin. On tutkittu, että yli 7 tunnin istuminen yhtäjaksoisesti on terveysriski. Sosiaali- ja terveysministeriö on julkaissut kansalliset suositukset istumisen vähentämiseksi.

Yli seitsemän tunnin päivittäisestä istumisesta on todettu olevan mm. seuraavia haittavaikutuksia; lihakset heikentyvät ja luusto haurastuu. Niska- ja selkäkipujen on todettu lisääntyneen ja monilla on myös selkäkipuja. Jalkojen turpoamista on myös havaittu runsaasti istuvilla.

Sähkötyöpöytä tarjoaa monia hyötyjä

Mutta vastaavasti sähkösäätöisesti säädettävän työpöydän käyttöön ottaneilla välillä seisten työskentelevillä on havaittu seuraanvanlaisia positiivisia vaikutuksia; vireystila paranee, jolloin olet työssä energisempi. Verenkierron ja aineenvaihdunnan on todettu vilkastuvan. Kun lihakset aktivoituvat, niin myös energiaa kuluu enemmän ja siitä on positiivinen vaikutus painonhallintaan. Nivelet pysyvät notkeampina, kunhan välillä vaihdat työasentoa.

Erityisen tärkeää on muistaa nimenomaan vaihdella työasentoa. Paras työasento on aina seuraava työasento. Vaikka seisten työskentelystä on monia etuja verrattuna istumiseen, ei kuitenkaan ole tarkoitus koko työpäivää seistä, koska siitä voisi tulla rasitusta kehoon. Paras ergonomiakokonaisuus saadaan, kun välilä sähkötyöpöytä säädetän ylös ja työskennellään seisten. Ja välillä käytetään satulatuolia tai perinteistä työtuolia. Satulatuoli toimii sähköpöydän kanssa erinomaisesti, koska satulatuolilla työpöydän korkeus pitää olla jonkin verran korkeampi kuin perinteinen työpöytä. Koska sähkötyöpöytä on helppo säätää napin painalluksella kulloinkin sopivalle korkeudelle. Sähkötyöpöytä musta värisellä rungolla varustettuna on myös erittäin tyylikkään näköinen. Jos haluat, että myös kansilevy olisi musta, niin musta kansilevy on mahdollista toteuttaa mittatilaustyönä. Siitä voit kysyä lisätietoa meilitse kauppa (at) pauner.fi

Katso sähköpöytä musta lisätietoa pauner.fi sivulta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.