Etätyö aktiivituoli valkoinen työtuoli kotiin

235,00 

Aktiivituolille on mukava välillä istahtaa, joten se sopii hyvin käyttöön sähköpöydän kanssa. Vaihteleva työasento on hyvän ergonomian perusta. Sähköpöytä mahdollistaa työnteon myös seisten, mutta pitkää aikaa yhtäjaksoisesti ei ole hyvä seistä. Siksi kannattaa tilata myös työtuoli. Aktiivituoli ylläpitää kehossa aktiivisuutta ja liikettä istuessakin.

Kuvaus

Aktiivituoli on paras etätyö työtuoli kotiin. Valkoinen työtuoli harmaalla verhoilukankaalla on tyylikäs ja sopii hyvin yhteen sähköpöytien yleisimpien runkovärien valkoisen ja harmaan sekä mustan kanssa. Etätyö aktiivituoli on lattiaa vasten olevasta jalustasta kupera, jonka ansiosta voit istuessa liikutella kehoasi. Liike aktivoi kehon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Sen ansiosta kehosi ei väsy ja puudu niin nopeasti kuin tapahtuisi perinteisellä tuolilla paikallaan istuessa.

valkoinen työtuoli kotiin aktiivituoli

Voit säätää aktiivi työtuolin korkeuden helposti painamalla istuimen alla olevaa säätönuppia, joka löytyy molemmilta puolilta. Aktiivituoli säätyy kaasujousen voimalla. Korkeudensäätövara on 56-81 cm. Istuimen alapuolella on myös muotoillut syvennykset, joista kevyt työtuoli on helppo nostaa tarpeen mukaan eri paikkaan. Pehmustetun istuinosan verhoilumateriaali on harmaata kangasta.

aktiivituoli valkoinen työtuoli kotiin etätyö

Aktiivituoli on lattiaa vasten olevasta alaosasta varustettu liukumista estävällä kumimaisella materiaalilla. Alaosan ja istuimen koko on 36cm halkaisijamitaltaan. Istuinosan runkomateriaali on kestävää ABS muovia. Kaasujousi on vahvaa metallia. Käyttäjälle maksimipaino on 100kg. Tuolin takuuaika on kolme vuotta.

aktiivituoli etätyö työtuoli valkoinen

Keinuva aktiivituoli on tarkoitettu käytettäväksi siten, että molemmat jalat ovat koko ajan tukevasti lattiaa vasten eikä myöskään tuolin keskiosaa vasten saa jalkoja pitää, jotta tuoli pysyy tasapainossa ja pystyssä. Taaksepäin ei saa nojata. Nämä ohjeet huomioiden se on helppokäyttöinen ja turvallinen etätyö työtuoli.

Valkoinen työtuoli kotiin tai toimistoon on edullinen hyödyllinen hankinta, jotta etätyö sujuu miellyttävästi työpöydän äärellä.

Aktiivituoli työtuoli on helppo ottaa käyttööön

Aktiivi työtuoli toimitetaan laatikossa osina, jotta se tulee ehjänä perille ja mahtuu pienehköön laatikkoon, jossa sujuva kuljettaa. Kokoaminen käyttöön onnistuu helposti ilman työkaluja alla esitetyillä ohjeilla.

 

Toimituspaketissa on neljä osaa: (A) isuinosa, (B) valkoinen muovinen suojaputki, (C) metallinen hopeanvärinen kaasujousi ja (D) lattiaa vasten tuleva jalustaosa.

  1. Poista ensin kaasujousen yläpäässä oleva muovinen suojus.
  2. Laske kaasujousi jalustaosaan.

3. Laita valkoinen muoviputkisuojus istuinosan alareunaan niinpäin, että ura menee istuimen sisään ja käännä vastapäivään, jotta valkoinen suojaputki pysyy paikoillaan.

4. Laske istuinosa alaosaan ja aktiivituoli on valmis käyttöön. Kun istut tuolille, niin se painuu tiukkaan paikoilleen eikä sen jälkeen enää irtoa tuolia nostaessa.

Paunerilta saatavilla laaja valikoima ergonomiatuotteita. Lisätietoa näet nettisivullamme >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...