Edullinen sähköpöytä 2x50kg hyvä sähköpöytä kotiin

(1 tuotearvio)

399,00 549,00 

Edullinen sähköpöytä 2x50kg on varustettu moottoreilla, joiden nostovoima on 50 kg per moottor eli kaksijalkaisen työpöydän nostovoima on 100kg. Se on pienempi nostovoima, kun muissa Paunerin sähköpöydissä, joissa on nostovoima on  80 kg per moottori. Tämän vuoksi 2x50kg malli on edullinen sähköpöytä. Tässä 2x50kg mallissa on kuitenkin erittäin laadukkaat moottori, jotka säätyvät varmatoimisesti ja tasaisesti, koska molemmissa jaloissa on moottori. Tämä on hyvä sähköpöytä kotiin.

  • Pitkä korkeudensäätövara 62 cm – 127 cm, joten sopii myös pitkille käyttäjille
  • Valkoinen kansilevy yleensä varastotuotteena heti toimitukseen, muiden kansilevy värien toimitusaika n. 2 viikkoa
  • Toimitetaan postin rullakkotoimituksena perille.
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Nykyään töitä tehdään tietokoneella paljon myös kotitoimistoissa. Siksi myös sähköpöytä kotiin on hyvä hankinta, jotta työergonomia on hyvä myös kotitoimistossa. Tämä kahdella 50kg nostovoimalla varustettu 2x50kg malli on edullinen sähköpöytä.  Siinä on kuitenkin erittäin laadukkaat moottorit. 2x50kg malli on hyvä ratkaisu silloin, kun halutaan sähköpöytä edullisesti, koska 2x50kg sähköpöytä tarjous hinta on nyt erittäin edullinen. Tämä sähköpöytä sopii myös hyvin kokopäivätoimiseen työkäyttöön toimistolle.

sahkopoyta kotiin kansilevy edullinen sähköpöytä hinta tarjous

sähköpöytä kotiin edullinen sähköpöytä hinta tarjous

Tässä sähköpöytärungossa on vakiovarusteena lattiaa vasten olevat 63cm syvyydeltään olevat jalkavasteet, jotka on tarkoitettu 80cm syvyydeltään olevaan kansilevyyn. Jos tilaat vain pelkän rungon ja haluat liittää sen kansilevyyn, joka on syvyydeltään vain 60cm, niin silloin voit haluatessasi vaihtaa vakiojalkavasteen sijaan pienemmän 43cm syvyisen jalkavasteen. Se onnistuu helposti, kun tilausta tehdessäsi kirjoitat huomautuksia kohtaan ”pienempi 43cm jalkavaste”. Yleisin syvyys työpöydän kansilevylle on 80cm, mutta joskus kotitoimistoissa tila on rajallista, jolloin 60cm tai 70cm syvyinenkin kansilevy voi olla toimiva ratkaisu.

Sähköpöydän kokoaminen

Pauner sähköpöytä rungon rakenne on toteutettu teleskooppi tyyppisillä runkoputkilla. Se on käytännöllinen rakenne, koska tällöin sama runko sopii eri kokoisiin kansilevyihin. Kun kansilevy kiinnitetään ruuveilla runkoon, tällöin mekanismi lukittuu. Jos myöhemmin haluat vaihtaa eri kokoisen kansilevyn, niin se on mahdollista. Avaat vain kansilevyn ruuvit ja säädät rungon leveyden teleskooppiputkista uuteen kansilevyyn sopivaksi ja kiinnität kansilevyn ruuvit. Kansilevyssä ei ole ruuvinreikiä vaan kiinnittämiseen käytetään porautuvia puuruuveja. Työkaluna niiden kiinnittämisessä kannattaa käyttää akkuporakone ruuviväännintä, jolla kiinnitys onnistuu helposti. Pöydän kokoamisessa tarvitset myös kuusiokoloavaimen (M6).

Videolta alla näet miten runko kootaan. Tosin videolla näkyy kolmijalkaisen rungon kokoaminen, mutta kaksijalkainen on muuten sama, mutta kolmas jalka ja sivurunko puuttuu.


Sähköpöydän käytössä on tärkeää muistaa vaihdella työasentoa. Sähköpöydät tarjoaa siihen hyvän mahdollisuuden nappia painamalla. Seisominen on hyvä asia istumisen sijaan, mutta ei ole hyvä koko päivää seistä vaan välillä voi käyttää myös satulatuolia tai tavallista työtuolia. Ja kun työskentelee seisten, niin on selälle parempi, että seisoo ryhdikkäästi, koska ns. ”lonkkalepo” vino seisoma-asento on selälle huono asia.

Sähköpöytä edullisesti

Sähköpöytä kotiin on järkevä investointi ja siitä on hyötyä moneksi vuodeksi. Malli 2x50kg on edullinen sähköpöytä ja tilatessasi tästä nettikaupasta voit maksutapana vaihtoehtona halutessasi käyttää myös Klarna osamaksu rahoitusta. Sähköpöytä hinta ei enää ole este hankinnalle.

Lisäinfoa sähköpöydistä näet myös pauner.fi sivulla.

1 arvio tuotteelle Edullinen sähköpöytä 2x50kg hyvä sähköpöytä kotiin

  1. Nimetön

    Tuote on laadukas ja tukeva, eikä se heilu juuri lainkaan. Valitsin tämän tuotteen, koska halusin ostaa a) kotimaisen ja b) kestävän tuoteen. Uskon tehneeni oikean päätöksen tässä.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.