Sähköpöydän runko jalat kulma Pauner 3J pau

655,00 

Sähköpöydän runko jalat Pauner 3J-pau kolmijalkainen sopii kulmamalliseen kansilevyyn. Kun tarvitset ison työpöydän, niin tämä kulmamallinen sähköpöytä on hyvä ratkaisu. Kolmijalkaiseen rungossa yleensä vakiomitoituksena käytetään 180 x 180 cm kokoista kansilevyä, mutta rungon teleskooppimallisesti säädettävien runkoputkien ansiosta tähän runkoon sopii kansilevyt, joissa voi olla toinen sivu 130 – 200 cm ja toinen sivu 140 – 230 cm.

Sähköpöydän runko Pauner 3J on varustettu kolmella erittäin laadukkaalla moottorilla, joissa on hyvä nostovoima 80 kg per moottori eli pöydän nostovoima on 240 kg.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Sähköpöydän runko jalat Pauner 3J-pau voit helposti asentaa nykyisen työpöytäsi kansilevyyn, kunhan pöytälevy on tasainen. Jos pöytälevyssä on ns. alaslaskettu monitoritaso, niin se pitää lukita samaan tasoon muun pöydälevyn kansssa esim. ruuvaamalla kansilevyn alle saumakohtiin reikälevy raudat. Sähköpöytä kulma malli on hyvä ratkaisu silloin, kun tarvitset paljon pöytätilaa.

Alla olevasta mittakuvasta näet sähköpöytä runko Pauner 3J-pau mallin mitoituksen.

sähköpöydän runko jalat mitat

Sähköpöydän runko kolmijalkainen kulma sähköpöytä

Alla kuva, josta näet miten sähköpöydän runko Pauner 3J-pau kootaan.

sähköpöydän runko jalat asennus

sähköpöydän runko jalat on helppo asentaa

Alla oleva video näyttää miten kolmijalkaisen sähköpöydän jalat vaihdetaan kulmamalliseen työpöytään. Jos tavallisen työpöydän kansilevyn alla ei ole poikittaisia runkoputkia, niin silloin onnistuu asennus näin sujuvasti pöytää purkamatta.

Aiheesta tietoa näet myös pauner.fi sivustolla >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...