Sähköpöydän jalat Pauner 2J plus pitkä korkeudensäätövara

570,00 

Kun käyttäjän pituus on yli 186 cm, niin kannattaa valita pidemmällä korkeussäädöllä olevat sähköpöydän jalat malli 2J plus. Kaksijalkaiset sähköpöydän jalat sopii suorakaiteen muotoiseen kansilevyyn, jonka leveys voi olla 130 – 200 cm ja syvyys 70 – 80 cm.

Sähköpöydän jalat Pauner 2J-plus malli on varustettu kahdella erittäin laadukkaalla moottorilla, joissa on hyvä nostovoima 80 kg per moottori eli tämän kaksimoottorisen sähköpöydän nostovoima on 160 kg. Se on tärkeä asia huomoida, koska markkinoilla on myös sähköpöytiä, joissa on huomattavasti pienempi nostovoima. Ja jotkut sähköpöytä jalat on varustettu vain yhdellä mootorilla. Kannattaa ehdottomasti valita kahdella moottorilla varustetut Pauner sähköpöydän jalat, niin sähköpöytä toimii varmatoimisesti kauan. Pauner sähköpöydillä on viiden vuoden takuuaika.

Kuvaus

Sähköpöydän jalat Pauner 2J plus on erittäin laadukkailla moottoreilla varustettu sähköpöytärunko, jossa on pitkä korkeudensäätövara.

Alla oleva mittakuva näyttää miten on mitoitettu sähköpöydän jalat Pauner 2J plus mallissa.

sähköpöydän jalat sähköpöytä sähköpöydän runko sähköpöydät

Sähköpöydän jalat pidemmällä korkeudensäätövaralla mitat

Alla oleva video näyttää miten sähköpöytä kootaan. Tämä video on kolmijalkaisen rungon kokoamisesta, mutta kaksijalkainen runko on muuten sama, mutta siinä ei ole kolmannen jalan sivuosaa.

Lisätietoa näet myös Pauner nettisivulta >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...