Sähköpöytä seisomapöytä sähkösäätöinen työpöytä pitkä korkeudensäätövara

705,00 725,00 

Sähköpöytä kaksijalkaisella rungolla ja pitkän korkeudensäätövaran moottoreilla on hyvä työpöytä kaiken pituisille käyttäjille. Sähkösäätöinen työpöytä mahdollistaa vaihtelevan työasennon, koska se on helposti nappia painamalla seisomapöytä tai vakio korkuinen sähköpöytä. Työpisteen ergonomiaan kannattaa kiinnittää huomiota jo ennen kuin kipuja ja oireita tulee. Sähköpöytä on helppo ja tehokas väline työergonomian parantamiseen. Runsaan istumisen on todettu lisäävän riskiä moniin sairauksiin. Siksi kannattaa ottaa käyttöön sähkösäätöinen työpöytä, jolla pystyt vähentämään istumista, kun välillä voit tehdä toimistotyötä myös seisten. Parasta ergonomiaa on vaihteleva työasento; välillä seisten ja välillä istuen joko satulatuolilla tai perinteisellä toimistotuolilla.

Valkoisena kansilevyt on yleensä varastossa valmiina heti toimitukseen. Muilla kansilevyväreillä toimitusaika n. kaksi viikkoa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Sähköpöytä seisomapöytä kansilevyn värivaihtoehdot ja koot näet alla olevasta kuvasta:

pieni seisomapöytä sähköpöytä sähkösäätöinen työpöytä kansilevy koko ja värit harmaa valkoinen tammi musta

Alla olevasta kuvasta näet mitat tästä sähkösäätöinen työpöytä rungosta.

sähkösäätöinen työpöytä

sähkösäätöinen työpöytä

Alla oleva video näyttää miten Pauner sähköpöytä kootaan käyttöön. Videossa näkyy kolmijalkainen kulmamallinen sähkösäätöinen työpöytä, mutta kaksijalkaisen seisomapöytä kootaan muuten samoin, mutta siihen ei tule sivulle kolmatta jalkaa.

Sähköpöytä seisomapöytä Pauner on niin työpaikalle kuin yksityiskäyttöönkin kotitoimistoon sopiva. Sähkösäätöinen työpöytä ei huoju vaan on jykevä ja kestävä. Sähköpöytä pitää vain vaimeaa ääntä korkeutta säätäessä, joten sen säätäminen ei häiritse työskentelyä. Sähkösäätöinen työpöytä on helppo säätää napin painallukselle kulloinkin sopivalle korkeudelle.

Sähköpöytä on aina oikean korkuinen, seisoi tai istui. Eli se on yhtä lailla seisomapöytä kuin tavallinen työpöytä. Käyttäjän pituus tai tuoli ei ole este ja töitä voidaan tehdä sujuvasti vaihtelevasti. Pauner sähköpöytä on varustettu riittävän pitkällä korkeudensäätövaralla, joten se sopii kaiken pituisille käyttäjille. Asennon vaihtaminen usein on ergonomian kannalta tärkeä muistaa myös seistessä. Paikallaan ei kannata koko aikaa olla, jo pieni kävely ja verryttely, sekä istuminen sähköpöydän kanssa auttaa jaksamaan. Satulatuoli ja työpistematto ovat hyviä lisävarusteita sähköpöydän kanssa.

Katso tämä video millainen sähkösäätöinen työpöytä on käytössä. Sähköpöytä on sekä seisomapöytä että vakiokorkuinen työpöytä.

Hyvin monella toimialalla suuri osa työajasta tehdään töitä tietokoneen äärellä. Niska hartiaseudun ja selkäkivut ovat nykyään valitettavan yleisiä. Monesti niihin on syynä istuminen huonossa työasennossa tietokoneen äärellä. Kun työtä tekee keskittyneesti, niin ei huomaa kiinnittää huomiota työasentoon. Onneksi siihen on nyt helposti saatavilla apua. Helppo ratkaisu on ostaa sähkösäätöinen työpöytä.

Jos olet tyytyväinen nykyisen työpöytäsi kansilevyyn, niin silloin riittää, kun ostat vain sähköpöydän jalat, jotka voit vaihtaa vakio pöytäjalkojen tilalle. Näin sinulta säästyy rahaa, kun ei tarvitse kansilevyä ostaa. Mutta Paunerilta saat myös laadukkaat kansilevyt. Uusi on aina uusi ja tyylikkään näköinen. Kansilevyn valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota materiaalin paksuuteen. Markkinoilla on myös hyvin ohuita kansilevyjä. Ohut kansilevy ajan myötä helposti painuu notkolle. Paunerin toimittamat kansielvyt ovat paksuudeltaan 25mm ja se on riittävän tukeva kansilevy työpöytään. Paunerin kansilevyt on pinnoitettu laadukkaalla melamiinilla, joten ne kestää käytössä kauan.

Sähkösäätöinen työpöytä eli sähköpöytä seisomapöytä parantaa ergonomiaa

Sähköpöytä moottoreiden laatuun kannattaa kiinnittää huomiota, koska markkinoilla on laidasta laitaan tarjontaa. Paunerin toimittamat moottorit ovat erittäin laadukkaita, jotka säätyvät hiljaisella äänellä riittävällä nopeudella varmatoimisesti ja tasaisesti. Markkinoilla on myös seisomapöytä malleja, joissa säätäessä moottori pitää häiritsevän kovan äänen. Paunerin sähköpöydät on varustettu moottoreille, joissa erittäin hyvä nostovoima, useimmissa malleissa on nostovoima 80kg per moottori ja jokaisessa jalassa on moottori. Sähköpöytä on iso investointi, joten kannattaa valita pitkäikäinen Pauner seisomapöytä, josta on hyötyä moneksi vuodeksi. Ja viiden vuoden takuulla hankinta on turvallinen.

Lisätietoa näet myös pauner.fi sivun sähköpöytä osiossa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.