Sähköpöydän jalat Pauner 2J pau

495,00 

Sähköpöydän jalat 2J-pau malli on kaksijalkainen runko, joka sopii suorakaiteeen muotoiseen kansilevyyn, jonka leveys voi olla 130 – 200 cm ja syvyys 70 – 80 cm. Rungossa on teleskooppiputket, jotka kokoamisvaiheesssa lukitaan sopivalle kohdalle kansilevyn mitan mukaan. 2J-pau sähköpöydän jalat on varustettu kahdella erittäin laadukkalla karamottorilla eli molemmissa jaloissa on karamotttori, joissa erittäin hyvä nostovoima 80 kg per jalka eli sähköpöydän nostovoima on 160 kg. Tämä kaksimoottorisuus ja nostovoima on tärkeä asia huomoida hankintaa tehdessä, koska markkinoilla on myös sähköpöytä runkoja, joissa on vain yksi moottori ja paljon pienempi nostovoima. Erittäin laadukkailla moottoreilla Pauner sähköpöytä nousee ja laskee hiljaisella äänellä varmatoimisesti. Pauner sähköpöydän jalat kestää kauan käytössä, takuuaika on viisi vuotta.

Tuotetunnus (SKU): 2J-pau Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Sähköpöydän jalat Pauner 2J-pau ovat erittäin tukevat, joten sähköpöytä ei keinu eikä huoju. Se on tärkeä ominaisuus työpöydälle.

Sähköjalat työpöytään asentamalla saat työergonomiaa merkittävästi parannettua verrattuna tavalliseen työpöytään, koska sähköpöytä mahdollistaa, että voin helposti nappia painamalla sääätää työpöydän korkeuden, seisomakorkeuteen, tavallisen työtuolin istumakorkeuteen tai satulatuolin kannssa hieman normaalia korkeampaan korkeuteen. Vaihteleva työasento on parasta ergonomiaa.

Pauner sähköpöytä runkojen metalliosat on valmistettu Suomessa. Moottorit ovat Eurooppalaista suunnittelutyötä ja moottorit on valmistettu pääosin Euroopassa.

Pauner sähköpöydän rungo on suunniteltu siten, että siinä on hyvät säätövarat. Alla oleva mitoituskuva näyttää tarkat mitat.

sähköpöydän jalat, sähköpöytä, sähköpöydän runko, työpöytä, sähköpöydät,

Sähköpöydän jalat mitat

Sähköpöydän jalat voit asentaa myös useimpiin tavallisten pöydän kansilevyihin, joten sinun ei tarvitse ostaa koko pöytää, jos haluat säilyttää käytössä tavallisen pöydän kansilevyn. Näin voit helposti päivittää itsellesi ergonomisen sähköpöydän. Sähköpöydän jalat on helppo koota ja kiinnittää kansilevyyn porautuvilla ruuveilla. Asennustyökaluiksi riittää akkuporakone ruuviväännin ja kuusiokoloavain.
Katso alla olevasta videosta miten sähköpöydän jalat kootaan. Tässä videossa näkyy kolmijalkaisen sähköpöydän jalat, mutta kaksijalkainen on muuten sama, mutta ilman sivuosaa, johon kolmas jalka kiinnitetään.

Pauner sähköpöytä jalat toimitus sisältää kaiken tarpeellisen, paitsi kansilevyn. Eli toimitukseen sisältyy kaksi nostojalkaa, joissa molemmissa on karamoottorit sisällä. Se on tärkeä ominaisuus, koska markkinoilla on myös runkoja, joissa on vain yksi moottori. Kahdella moottorilla varustettu Pauner runko on parempi, koska pöytä nousee tasaisemmin kahdella moottorilla kuin yhdellä. Yhdellä moottorilla saattaisi nostaa hieman vinoon. Ja luonnollisesti kahdella moottorilla nostovoima on tuplasti parempi. Paunerin rungon moottoreissa on erittäin hyvä nostovoima 80 kg per moottori eli kaksijalkaisen rungon nostovoima on 160 kg, joka varmasti on riittävä toimistokäytössä.
Toimitukseen sisältyy myös runkoputket, jotka ovat teleskooppimallisia, jonka ansiosta sama runko sopii monen eri kokoiseen kansilevyyn. Asennusvaiheessa jalat asetetaan sopivalle etäisyydelle kansilevyn päätyihin. Kun rungossa olevista kiinnikkeistä ruuvata ruuvit kansilevyyn, niin runko lukittuu paikoilleen.

Pauner sähköpöydän jalat sopii eri kokoisiin kansilevyihin

Lattiaa vasten olevien jalkavasteiden syvyys on 63cm eli ne ovat juuri sopivan kokoiset vakiomalliseen 80cm syvään kansilevyyn. Joskus kotitoimistoihin halutaan tehokkaan tilankäytön vuoksi laittaa 60cm syvyinen kansilevy. Tällöin kannattaa runkoon ottaa normaalia pienemmät 43cm jalkavasteet. Se onnistuu, kun tilauksessa kirjoitat huomautuksia kohtaan ”pienemmät 43cm jalkavasteet”. Sama runko sopii myös 100cm syvään kansilevyyn, mutta silloin kannattaa ottaa normaalia isommat jalkavasteet, joiden syvyys 83cm.

Lisätietoa myös pauner.fi sivulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...