Sähköpöytä muistipaikoilla ohjain sähköpöytä muistilla

(1 tuotearvio)

63,00 

Tämä sähköpöytä muistilla lisävarusteohjain voidaan liittää Pauner sähköpöytiin, jolloin sinulla on sähköpöytä muistipaikoilla varustettuna. Voit tallentaa neljä korkeutta muistipaikoille. Ohjaimessa on myös Bluetooth yhteys, joka mahdollistaa sähköpöydän korkeuden säätämisen myös puhelimen sovelluksella. Vakiovarusteena Pauner sähköpöydät on varustettu ylös-alas ohjaimella ja tämän muistipaikoilla varustetun ohjaimen voi halutessaan tilata lisävarusteeksi.

Tuotetunnus (SKU): MPO4MP Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Sähköpöytä muistipaikoilla ohjain on helppo ottaa käyttöön. Laitat vain ohjaimen liitinjohdon kiinni sähköpöytärungon ohjainboxiin ja kiinnität kahdella ruuvilla ohjaimen haluamaasi kohtaan pöydän etureunaan kansilevyn alapuolelle.

Sähköpöytä muistipaikoilla ohjain on helppokäyttöinen.

Korkeuden voit säätää myös ”sokkona” nostamalla tai painamalla säätönuppia. Ohjain on sopivan kokoinen, joten ei tarvitse kääntää katsetta nappia etsien.

sähköpöytä muistilla

sähköpöytä muistilla

Kun haluat tallettaa muistipaikat, voit tallettaa muistipaikat seuraavasti:

Kun pöytä on halutulla korkeudella, paina tähti * nappia, kunnes näyttöön tulee *1, pidä nappia painettuna kaksi sekuntia, kunnes valkoinen merkkivalo palaa vilkkumatta.

Kun tallennat muistipaikalle kaksi, säädä pöytä halutulle korkeudelle, paina * nappia kaksi kertaa, jolloin näytöllä lukee *2 ja pidä * nappia painettuna kaksi sekuntia, kunnes valkoinen merkkivalo palaa vilkkumatta.

Ja muistipaikalle 3 saat tallennettua, kun halutulla korkeudella painat * nappia kolme kertaa, jolloin näytöllä lukee *3 ja pidä * nappia painettuna kaksi sekuntia, kunnes valkoinen merkkivalo palaa vilkkumatta. Ja samoin myös muistipaikalle neljä, eli ensin halutulla kohdalla painat neljä kertaa * nappia, kunnes näytöllä *4 ja pidät kaksi sekuntia * nappia painettuna, kunnes valkoinen merkkivalo palaa vilkkumatta.

Voit ajaa pöydän muistipaikan korkeudelle pitämällä säätönuppia painettuna ylös tai alaspäin. Pöytä pysähtyy tällöin seuraavalle muistipaikalle. Ja jatkaa seuraavalle muistipaikalle, kun pidät edelleen nappia painettuna.

 

sähköpöytä muistipaikoilla

sähköpöytä muistipaikoilla

Muistipaikan tallennuksen voit poistaa, kun pöydän ollessa muistpaikka korkeudessa, pidät * nappia painettuna n. 8 sekuntia kunnes näyttöön tulee näkyviin ”reset” ja ohjaimessa vilahtaa punainen merkkivalo.

sähköpöytä muistillla

sähköpöytä muistilla

Sähköpöytä muistilla lisävarusteohjainta voi käyttää myös puhelimella

Paunerin toimittamat sähköpöytiä voi ohjata myös puhelimella, kun liität tämän muistipaikoilla varustetun ohjaimen ja lataat puhelimen sovelluskaupasta ”Linak Desk Control” sovelluksen. Kun avaat sovelluksen, paina ohjaimen Bluetooth nappia, jolloin ohjain menee liitostilaan, jolloin puhelimen asetuksista voit liittää sähköpöydän pariksi. Sen jälkeen pystyt puhelimella säätämään korkeutta ja voit puhelinsovellukseen myös helposti asettaa muistipaikat eri korkeuksille. Sovelluksella voi halutessaan asettaa myös muistutuksen työasennon vaihtamiseseta eri korkeuteen. Sovellus on erittäin käytännöllinen mukava lisäominaisuus sähköpöydän käyttöön.

sähköpöytä muistilla muistipaikoilla ohjain

Myös pauner.fi sivun sähköpöydät osiossa on lisätietoa.

1 arvio tuotteelle Sähköpöytä muistipaikoilla ohjain sähköpöytä muistilla

  1. Kimmo Irto

    Varmatoiminen

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.