Johtokouru kaapelikouru pöytään johtokori pöydän alle

37,00 

Pöytälevyn alapuolelle ruuveilla kiinnitettävään johtokouruun saat helposti laitettua kaapelit ja jatkojohdot siististi piiloon.

Poista

Kuvaus

Johtokouru pöytään kiinnitetään ruuveilla pöydän alle kansilevyyn. Metallinen kaapelikouru johtokori pöytään on helppo työpisteen johtojen järjestely ratkaisu. Kiinnitä vain johtokori pöydän alle ja laita siihen jatkojohdot ja kaapelit. Näin johdot ovat siististi piilossa eivätkä kaapelit kerää pölyä lattialla. Johtokouru pöytään kiinnitettynä helpottaa myös siivoamista. Metallinen kaapelikouru on 50cm pituinen ja 13cm korkuinen. Johtokouru on pohjaosasta 8cm syvyinen. Yhtä työpöytää kohden kannattaa tilata vähintään kaksi. Johtokori pöydän alle kannattaa tilata samalla kertaa sähköpöytä tilauksessa. Pöydän asennuksen yhteydessä johtojen järjestely menee samalla kertaa sujuvasti. Kaapelikourut on saatavilla harmaana ja valkoisena. Johtokourun pohjassa on kaksi pistokkeen kokoista reikää ja reunassa yksi reikä. Reijät helpottavat kaapeleiden paikoilleen laittamista. Kaapelikouru kiinnitetään pöydän kansilevyyn porautuvilla puuruuveilla. Ruuvien kiinnitys onnistuu helpoiten akkuporakone ruuvivääntimellä.

johtokouru pöytään kaapelikouru pöytään johtokori pöydän alle johtojen järjestely

Tunnetusti työpöydällä monenlaisia johtoja ja kaapeleita on liiankin paljon. Lattialla roikkuvat johdot ovat myös turvallisuusriski, koska niihin voi kompastua. Ja samassa rytäkässä saattaa myös arvokas tietokone tipahtaa lattialle, jos kaapeli jää jalkaan kiinni. Lattialla lojuvat johdot keräävät pölyä ja hankaloittavat siivoajan työtä. Siksi kaapelikouru on erittäin kannattava hankinta työpöytää. Sen hinta on erittäin pieni suhteutettuna työpöydän hintaan ja tietokonelaittaiden hintaan. Siksi johtokouru on ehdottomasti hintansa väärti hankinta. Monesti tietokoneen työpöydällä tarvitaan myös virta-muuntajia ja jatkojohtoja. Siksi on erityisen tärkeää, että johtokouru on riittävän iso ja rakenne on tukeva jotta se kestää jatkojohtojenkin painon. Työpisteen siisteys on tärkeää sekä etätyö kotitoimistossa että työpaikan avokonttorissa. Tämä ratkaisu soveltuu molempiin käyttökohteisiin. Johtokori pöytään on hyvä hankinta.

Lisätietoa johtojen järjestely ratkaisuista näet myös Pauner nettisivulla >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.